Развитие без граници

Отзиви

Антония Василева, Варна

Антония Василева, Варна

"Възхитена съм от обучението, резултата и доброто отношение на целия екип на АМАKids Варна. Ако трябва да съм честна - не очаквах дъщеря ми да успее да смята, визуализирайки сметалото в ума си. Много се радвам, че открихме Академията и попаднахме на такъв добър екип."
Тони Стойкова, София

Тони Стойкова, София

"Няма по-добри ръце, на които да поверя дъщеря си от тези на AMAKids България! Не само, че научи толкова много неща откакто посещава занятията, но и се чувства изключително щастлива в часовете по ментална аритметика. Специални благодарности на целия екип на AMAKids България и най-вече на нейния треньор - Момчил Воденичаров, за всичко, което правите за нея. Безценно е!"
Зорница Димитрова, Бургас

Зорница Димитрова, Бургас

Впечатлена съм от екипа на бургаския клон на АMAKids. За първи път някой успява да задържи вниманието на сина ми, който е на 10 години. Ходи с желание на уроците, а домашните задания прави под формата на игра и като на шега. Чувства се по-уверен и щастлив!
Милена Парашкевова, Бургас

Милена Парашкевова, Бургас

Страхотно! По различен и нестандартен начин се учат да смятат. Повишават самочувствието и увереноста си. От малкото неща, които задържат вниманието на днешните деца!
Петър Топалски, Пловдив

Петър Топалски, Пловдив

Посещаваме АМАКидс Пловдив от 3 месеца и съм очарована от резултатите, които виждам. Горещо препоръчвам на всички, които искат да развият истинския потенциал на децата си.
Димитър Ярев, Пловдив

Димитър Ярев, Пловдив

Синът ми завърши успешно четвъро ниво събиране и изваждане АМАКидс Пловдив. Ползите от обучението са само положителни. Подобрена концентрация, бързина и гъвкавост на мисълта, след завършване на курса. Преподавателите са страхотни. Работи се в приятелска обстановка и положително настроена среда. Благодаря ви!
Отзиви 1 от 3